کد خبر: ۸۷۰۴۴۵
تاریخ انتشار: ۳۷ : ۱۱ - ۱۹ خرداد ۱۴۰۴

سخنگوی وزارت خارجه: طی یکی دو سال گذشته، اقدامات بسیار مهمی را در راستای همکاری با آژانس انجام داده‌ایم، اما آن‌ها تحت نفوذ سیاسی سه کشور اروپایی و آمریکا، گزارشی [علیه ایران] تهیه کردند/ سه کشور اروپایی هم از گزارش مذکور سوء استفاده کردند

بقائی گفت: جمهوری اسلامی ایران از ابتدا مبنای خود را بر تعامل و همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قرار داده است. بر اساس تعهداتی که طبق معاهده عدم اشاعه و موافقتنامه جامع پادمان دارد، در طول یکی دو سال گذشته اقدامات بسیار مهمی در راستای همکاری با آژانس انجام داده‌ایم و حسن نیت خود را به بهترین شکل نشان داده‌ایم.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

 		 			سخنگوی وزارت خارجه: طی یکی دو سال گذشته، اقدامات بسیار مهمی را در راستای همکاری با آژانس انجام داده‌ایم، اما آن‌ها تحت نفوذ سیاسی سه کشور اروپایی و آمریکا، گزارشی [علیه ایران] تهیه کردند/ سه کشور اروپایی هم از گزارش مذکور سوء استفاده کردند 		 	 			سخنگوی وزارت خارجه: طی یکی دو سال گذشته، اقدامات بسیار مهمی را در راستای همکاری با آژانس انجام داده‌ایم، اما آن‌ها تحت نفوذ سیاسی سه کشور اروپایی و آمریکا، گزارشی [علیه ایران] تهیه کردند/ سه کشور اروپایی هم از گزارش مذکور سوء استفاده کردند

ایرنا: نشست خبری اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت خارجه با رسانه‌ها، امروز ۱۹ خرداد ۱۴۰۴ برگزار شد.

بقائی گفت: جمهوری اسلامی ایران از ابتدا مبنای خود را بر تعامل و همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قرار داده است. بر اساس تعهداتی که طبق معاهده عدم اشاعه و موافقتنامه جامع پادمان دارد، در طول یکی دو سال گذشته اقدامات بسیار مهمی در راستای همکاری با آژانس انجام داده‌ایم و حسن نیت خود را به بهترین شکل نشان داده‌ایم.

وی افزود: اما متأسفانه، آژانس تحت فشار و نفوذ سیاسی سه کشور اروپایی و آمریکا تصمیم گرفت ابتدا گزارشی تحت عنوان «گزارش جامع» تهیه کند و سپس این سه کشور از آن گزارش سوءاستفاده کرده و آن را برای تهیه قطعنامه و برنامه‌های بعدی خود به کار ببرند. بدون شک، پاسخ تقابل، همکاری بیشتر نخواهد بود.

سخنگوی وزارت خارجه ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران مجموعه‌ای از گام‌ها و اقدامات را تدوین و آماده کرده است و طرف‌های مقابل کم و بیش از توانایی‌ها و امکانات ما در این زمینه آگاه هستند. با توجه به تحولات آینده و بر اساس هماهنگی‌های انجام شده با سازمان انرژی اتمی و سایر نهادهای ذی‌ربط، تصمیم‌گیرنده در این زمینه، طیفی از اقدامات را عملیاتی خواهیم کرد که یقیناً فراتر از مواردی است که تاکنون اشاره شده است.

نظرات بینندگان